Positiv dag igår då Galatasary vann mot ett B-betonat  Manchester United med 1-0, det var  vårt speltips till fina hemma-oddset 2.05 och det gav oss +5,25 units (netto) till vår bettingportfölj här på Tippa.nu som har letat hela onsdagsmorgonen efter kvällens bästa CL-odds att tippa.

Två fantastiska fotbollsmatcher att se fram emot i kvällens CL-omgång, Manchester City mot Real Madrid och Ajax mot Dortmund, spelmarknaden har laddat upp förväntningarna genom att trycka ner överspelen i de båda matcherna kraftigt, vi själva har låtit bli att försöka att analysera de matcherna, dock har vi titta på annat Champions League håll och funnit följande odds att trycka in våra units på:

Schalke 04 leder Champions League grupp B före Arsenal och Olympiakos, ikväll kan tyskarna på hemmaplan lösa avancemang genom att ta tre pinnar. Det är något vi stenhårt det fixar med några bollars marginal till och med.  Asian handikappet (-1,1.5) på Schalke ger oddset 2.05 (Unibet) i skrivande stund, det tycker vi är riktigt bra, Schalke över 2,5 mål i matchen till 2.75 väl okej men då föredrar vi Asian hadikappet som betalar halva insatsen tillbaka vid endast en uddamål vinst för tyskarna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Har ni egna spelförslag för kvällen så tveka inte att dela med er i kommentarsfältet,

Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

Schalke v Olympiakos, 1:an tippas som Asian handikapp (-1,1.5) till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Schalke v Olympiakos 1-0

You must be logged in to post a comment.