Härligt att kunna räkna in gårdagens bet (spelvinst) som ett rätt analyserat speltips, matchen slutade 1-3 mellan Stoke-Aston Villa i Premier League, vi fick 2 ggr pengarna på BLGM spelet, och som vi hinta lite i texten att oddset på Villa till 4 ggr insatsen var för högt. Portföljen plusade 4 units (netto) och vi tänkte göra en uppdateringen av statsen nästa vecka.

Spelutbudet är enormt idag jämfört med igår och det glädjer oss för det var riktigt svårt att hitta något spelvärde igår. Vi har fastnat för två odds från Serie A och Allsvenskan, det första spelet är överspelet (Asian) i matchen mellan Sampdoria-Palermo i Serie A, där Palermo slås under strecket och vann senast en meriterad 2-0 seger över Roma som kan ge lite självförtroende och Sampa torska senast sin uppskjuta match mot Inter med 2-0 och kan känna falsk trygghet med 9 poäng ner till strecket, vi på redaktionen tror på ganska intensiv matchbild med mängder av chanser, alltså tvärtemot vad spelmarknaden tror.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I Allsvenskan tror vi på en målrik tillställning mellan Halmstad-Elfsborg, nykomlingarna har spelat piggt under sin försäsong och fick med sig ett meriterande kryss sist mot Malmö och vi tror att det kommer hamna långt ovanför nedflyttningsstrecket i årets Allsvenska. Elfsborg som skall försöka att försvara sin titel är såklart favoriter i dagens match men att tippa en 2:a i Allsvenskan till under 2 ggr pengarna tar emot därför tror vi att överspelet (2.5 mål) skall vara ett säkrare spel till bättre odds.

PS: Glöm inte att följa med i vår Facebook grupp HÄR och registrera dig på Tippa.nu –> HÄR om du än inte har gjort det!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Sampdoria v Palermo, Över 2,2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 17:30

Halmstad v Elfsborg, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Sampdoria v Palermo 1-3
    FT Halmstad v Elfsborg 1-1

You must be logged in to post a comment.