Gårdagens rek slutade med spelvinst då Napoli vann med 2-1 över Borussia Dortmund i UEFA Champions League till fina 2.50 i odds som Asianen gav, det resulterar i att vår bettingportfölj steg med +6.00 units (netto) och att vår form håller i sig och börjar kännas stabil. Ännu en gång vill vi tacka till alla er som hör av er per mejl och genom vår Facebookgrupp med positiv och konstruktiv kritik, vi kommer hålla på med denna spelbloggen så länge ni läser oss.

Innan vi börjar med våra UEFA Europa League tankar så fastnade våra ögon på 1X2-oddsen mellan Hammarby-GAIS i svenska Superettan, snurrigt att 1:an betalar kring 1.60-1.70 för hemmaseger då laget underpresterar och klubben är i spillror, GAIS finns till 5.00-5.50 och X2 till 2.50-2.75 ggr pengarna hos spelbolaget Unibet, inget vi kommer reka här men vi kände för att ta upp det, har vi missat något här?

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Så vad har vi hittat i Europa League a.k.a fågel eller fisk turneringen, värdet på handikappet vi har tänkt spela ikväll går att diskutera, rak 1:a ger kring 1.75-1.80 i skrivande stund, även fast vi spelat emot och Valencias form varit sviktade tror vi det löser kvällens uppgift ganska enkelt hemma på Mestalla och då med flera bollar även om Swansea prestera bra sist mot Liverpool är inte detta samma typ av match, låg insats.

I den senare kvällsmatchen mellan Real Betis-Lyon stod det och vägde mellan två olika odds och till slut beslöt vi oss för överspelet (ö2.5), marknaden är ovis om det skall bli över/under i denna match, vi tror på överspel och ganska svängig match där vi hoppas att Lyon skall orka anfall och skapa chanser även om laget är totalt på dekis. Vi vet att många kommer lira 1:an här, dock håller vi oss till överspelet som ger bra betalat, 1.95 i odds, medelinsats 5/10 units.

UEFA Europa League – Grupp A / Matchstart kl 19:00

Valencia v Swansea, 1:an tippas som -1.5 handikapp till oddset 2.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

UEFA Europa League – Grupp I / Matchstart kl 21:05

Real Betis v Lyon, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Valencia v Swansea 0-3
    FT Real Betis v Lyon 0-0

You must be logged in to post a comment.