Ny Champions League -kväll med 8 härliga matcher runt om fotbollseuropa och vi kämpar vidare här på sidan med att hitta några spelbara odds. Det är flera matcher som är intressanta och matchen mellan Chelsea-Juventus måste ändå ses som det tyngsta mötet där Chelsea är favoriter enligt spelmarknaden, 2.40 på hemmaseger jämfört med 3.40 i odds på rak 2:a. Vi har sneglat på ”Båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet men vi har fastnat mer för Asian överspelet 2,2.5 mål i matchen till fina oddset 1.95.

För den som har missat är det Jackpot på ca 2 miljoner kronorEuropatipset hos Svenska Spel nu mitt i veckan som innehåller matcher från veckans Champions League och Europa League spel, spelstopp kl 20:44 ikväll (onsdag), om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk HÄR och få en discount på 50 spänn om du ny användare.

På Aliance Arena tar Bayern Munchen emot spanska Valencia, här tror vi precis som spelmarknaden att tyskarna kommer att vinna med flera måls marginal även om Valencia är ett bra fotbollslag så skiljer det sig mycket i klass mellan dessa två lag. Vi har på känn att tyskarna kommer ta tag i taktpinnen direkt och därför lockas vi av HT/FT spelet på dem till fina oddset 1.95.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” vår spelgrupp på Facebook för våra senaste uppdateringar om odds/spel,  klicka HÄR!

UEFA Champions League / Matchstart kl 20:45 

Chelsea v Juventus, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units, spelet innebär att om det endast blir två mål i matchen betalas halva insatsen tillbaks.

Bayern Munchen v Valencia, 1:an spelas som HT/FT  till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units, spelet innebär att tyskarna måste leda i halvtid och sedan vinna matchen för att spelet skall ”sitta”.

  1. hovde skriver:

    HT/FT fåes til 2.20 @ Ladbrokes

  2. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Bayern Munchen v Valencia 2-1 (1-0)
    FT Chelsea v Juventus 2-2

You must be logged in to post a comment.