Vi närmar oss jul och det med stormsteg, spelutbudet något desarmerat dessa tider, men vi tros ha hitta två höga odds att tippa på ikväll i den italienska cupen och mötet mellan Leeds-Chelsea på Elland Road. Där hemmasegern betalar bra, i skrivande stund finns odds kring 5 gånger pengarna på Leeds. Flera skador präglas London-laget och motivationen till Liga Cupen brukar vara helt klart sämre för storlagen.

Matchen mellan Udinese-Fiorentina har avspark redan klockan 17:30 för den som har missat det, båda lagen har sagt att det skall satsa på den inhemska cupen (Coppa Italia) och ställa upp med starkaste trupper då det är en chans att komma ut i Europa, well det brukar alltid låta sådär och sen innan matchstart kommer ändringarna i startelvorna, dock så ser vi denna matchen som en öppen tillställning där överspelet gav oss några extra punkter som vi inte hade förväntat oss därför blir det ett bet och rek i portföljen till hela 5 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Italien – Italienska Cupen / Matchstart kl 17:30

Udinese-Fiorentina,  Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units

England – Liga cupen / Matchstart kl 20:45

Leeds v Chelsea, 1:an tippas till oddset 5.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

 

 

You must be logged in to post a comment.