Det börjar närma sig till ligastarter i de alra största ligorna runt om i europa, den franska ligan (Ligue 1) smygstartade igår, för de flesta svenskar så startar den ikväll då Zlatan Ibrahimovics Paris Saint Germain tar emot Lorient. Härligt öppningsodds mellan PSG-Lorient, flesta spelbolagen ger runt 1.30-1.40 på PSG-seger i den matchen matchen går inte att betta på såklart.

Det blir även avslag för OS-Finalen mellan Brasilien-Mexico, oddsen på 1×2 är fördelade enligt 1:1.55 x:3.90 2:5.90 hittar ni något av värde i denna finalen kan ni väl mejla mig så jag får vara med på ett segertåg.

När inlägget skrivs så skall den Italienska Super Cupen starta mellan Juventus och Napoli, känns en intressant match att följa och trycka in ett eventuellt något ”livebet” där, följ oddsen hos Unibet.

Dagens två speltips och odds hämtas från herr fotbolls-Allsvenskan. I Matchen Syrianska-Åtvidaberg tror vi på en målrik tillställning, senast lagen möttes slutade slutade det 2-2. över 2,5 mål i matchen ger helt godkända 1.90 i odds, det kommer spelas till en medel insats på 5 units.

Vår andra matchen är den uppe i Sundsvall där bottenlaget GAIS kommer på besök som inte vunnit på 13 matcher kommer på besök. Egentligen är det inte mycket som tyder att makrillarna skall ta 3 pinnar ikväll, ser man historiskt har lagen mötts fyra gånger, två vinster, en oavgjord och en förlust. Men oddset lockar ändå (3.80 för rak GAIS-seger) för spel då Allsvenskan är så jämn  och dessa lag är riktiga jo-jo-lag.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Har du inte ”Gillat” vår spelblogg än på Facebook så är det dags att du gör det innan du lägger kvällens speltips, klicka HÄR! för att komma direkt till vår Facebookgrupp och ta del av de senaste speltipsen och uppdateringarna.

Sverige – Allsvenskan / Matchstarter kl 16:00

Syrianska v Åtvidaberg, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Sundsvall v GAIS, 2:an tippas till oddset 3.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

 

 1. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Syrianska v Åtvidaberg 2-2
  FT Sundsvall v GAIS 2-0

 2. Aron skriver:

  Ännu en lyckosökare med sidan full av affelänkar.

  Det finns ingen seriös spelare som kommer följa dig så länge du inte har stats på dina spel. Kan lika gärna rygga på RoK. Trovärdigheten blir noll utan att du visar statistik. Få duktiga spelare som skryter om vinster, brukar inte vara ett positivt tecken…

 3. Aron skriver:

  hehe jag är läskunnig. Men om du hade varit seriös hade du haft helt offentliga stats med tex ett spreadsheet där du låste alla spelen så det är omöjligt att fuska med siffrorna. Vem som helst kan skriva siffror på det sätt du gjort.

You must be logged in to post a comment.