Det är semestertider i Sverige och även på Tippa.nu -bloggen, aktiviteten sommarmånaderna brukar gå ner, för att sedan gå upp i slutet av augustimånad då vi börjar bevaka ligastarterna, men ni bör fortfarande prenumererar och följa oss då vi sticker in ett och annat speltips med odds, en liten VIP-resa till U21EM i Prag och Olomouc för att se Sveriges -matcher med några gamla trogna Tippa.nu -medlemmar gjordes , bilder från matcher här från vår facebookgrupp TippaNu.

Söndagens speltips hämtar vi från Allsvenskan och mötet mellan IFK Göteborg-IFK Norrköping som är en typ av seriefinal, lite oväntat på förhand om du frågar oss men ser vi till formen så är detta de två mest formstarka lagen i tabellen. Blåvitts sjukt starka försvar med bara 7 insläppta mål på 14 spelade matcher i kombination med att oddset är på 1.85 för ö2.5 mål i matchen är något som får vår insats att hamna under medel (4 units) i dagens speltips.

IFK Göteborg är stora favoriter i dagens match, för stora om ni frågar oss, 1.70 på vinst är inte spelbart, vi har fortfarande i minnet kollapsen mot Sundsvall senaste då laget hade en kassaskåpssäker 2-0 ledning mot Giffarna och ändå inte lyckades åka hem med mer än med 1 poäng. På bortalaget finner vi odds runt 4.75-5.00 intervallet, känns som deras vinst chanser är större än vad odds-procenten ger dem, kan var något för den som gillar höga odds och följer matchen på liven där ”försäljningsmöjligheter” kan uppkomma.

Svårtippad match på förhand där vi väljer överspelet före marknads 1×2 -allternativ men till lägre insats.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 17:30

IFK Göteborg v IFK Norrköping, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Göteborg v IFK Norrköping 0-0

You must be logged in to post a comment.