Härligt speltips (Sampdoria-Sassuolo) vi hittade i söndags från Serie A till oddset 2.20 och att det tog knappa 9 minuter in i matchen för de att ”sitta”

Det är Premier League -omgång ”mitt i veckan” det spelades igår och idag, när vi skriver detta är de ca 1 timme kvar till avspark på Britannia Stadium mellan Stoke-Manchester City.

De 6 Premier League -matcherna som spelas ikväll tycker vi detta är det bästa speltipset, dock skall det understrykas att insatsen blir låg 4/10 unis.

City står i oddset 1.70 för rak seger ikväll, inget som lockar oss, hemmalaget kan fås runt oddset 6.00, heller inget vi tänker trycka in får keramik, utan vi tycker att BLGM -spelet är intressant då Stoke har gjort mål i sina 4 senaste matcher och City har bara misslyckats att näta i 1 av sina 4 och det var hemma i FA-Cupen mot Middlesbrough.

Intressant är att dessa matcher historiskt brukar sluta målsnålt, 1-0, 0-0, 0-1, 0-1, 0-3. Ett litet annorlunda läge ikväll, City är i usel form och lär inte gå in med slö inställning till denna matchen då ett tapp här ikväll kan ge titeln till Chelsea. Med tanken på laget dålig form tror vi inte de klarar att hålla ”clean sheet” mot Stoke , självklart tror vi att bortalaget gör mål (City gjort mål i 18 raka bortamatcher) likaväl som vi tror att även hemmalaget gör det, då känns det naturligt att plocka speltipset och oddset att ”Båda lagen gör mål i matchen” till 1.90 gånger pengarna hos spelbolaget

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Stoke v Manchester City, Båda lagen gör mål i matchen (BLGM) tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Stoke v Manchester City 1-4

You must be logged in to post a comment.