***

En upplysning till Er som tänkt rygga oss, marknaden har ändrats kraftigt sen vi publicerat, istället för de raka handikappet så betalar -1,-1,5 lika mycket, 1.95.

dock gäller lagt spel ligger på bloggen.

Uppdaterat kl 19:25

***

Vi tyckte att Champions League -utbudet var ”smalt” igår.. men idag onsdag är det än värre, men vi tror att dagens analys skall hålla men upprepar att det är fortfarande låga insatser som gäller.

Nästan ett liknade läge som igår (Juventus) för vårt lag idag med idag så måste motståndarna framåt för ett oavgjort resultat räcker ingenstans, dock är både Atletico Bilbao och BATE Borisov helt utan möjlighet att avancera till slutspelet i Champions League och får koncentrera sig på att ta 3:e platsen i grupp H och få vidare spel i Europa League.

Ett litet orosmoln inför kvällens kamp är att Aduriz skadade sig lätt och är osäker på medverkan, han är ändå Bilbaos toppmålskytt med 6 fullträffar på 14 matcher, dock så tror vi att omställningarna och hemmaplan kommer vara hemmalagets vapen då BATE kommer vara tvungna att ”försöka” göra mål då laget står på 3 pinnar och ett oavgjort resultat är som en förlust då Bilbao har 4 pinnar.

Gör Bilbao första målet tidigt i matchen kommer BATE chansa än mer vilt och då kan det rinna på rejält, BATE har sämst målskillnad (2-22 i hela Champions League) och det lär inte bli bättre efter kvällens match. Handikappet -1.5 till oddset 1.975 är spelbart ner ända ner till 1.90-1.925 enligt oss.

Champions League – Grupp H / Matchstart kl 20:45

Atletico Bilbao v BATE Borisov, 1:an tippas som Asiatiskt handikapp -1.5 till oddset 1.975 hos till insatsen 4/10 units

  1. admin skriver:

    FT Atletico Bilbao v BATE Borisov 2-0

You must be logged in to post a comment.