Ikväll kör Premier League igång sin första fredagsmatch, enligt spelschemat så är det tänkt att det skall vara 12 fredagsmatcher under säsongen, först ut är Manchester United-SouthamptonOld Trafford.

Många menar att United och Zlatan kommer känna av trycket att prestera bra i sin hemmapremiär ikväll och att det är inte givna poäng för hemmalaget, tveksamt om Southampton kan vara tillräckligt starka för att göra ett bra resultat mot United på Old Trafford med tanken på vilka tapp laget har inför denna säsongen.

Positivt för hemmalaget är att både Smalling och Pogba är tillbaka efter sina avstängningar, dock har Mourinho gjort uttalande att Pogba inte skall starta matchen utan skall få några minuter, återstår väl att se om det är taktik eller sanning bakom det uttalandet.

  • Erbjudande *  Passa på att följa oss hela den kommande säsongen (2016/17) för halva priset

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris kommer vara 99 SEK i månaden.

Men under HELA augusti månad erbjuder vi alla våra nya medlemmar ett medlemskap och prenumeration för halva priset 49,50 SEK istället för 99 SEK i månaden, ange rabattkoden ”nymedlem” för att få 50% i rabatten.

Registrera ett medlemskap för endast 49,50 SEK /månaden med rabattkoden ”nymedlem”

Southampton hade tuff premiär hemmamatch mot Watford där laget hade svårt att föra matchen och få till något spel, stor besvikelse men laget har inte samma kvalité som i fjol, känslan med lagbygget är att man mer gör det på sikt än kortsiktigt vilket är positivt.

United hade en mycket enklare resa, blev inte riktigt någon match eller spänning när man kontrollerat vann med 3-1 över  Bournemouth på bortaplan. Både Zlatan och Rooney fick göra var sitt mål ligapremiären vilket är bra då båda såg ganska så slöa ut, speciellt lagkapten som har tappat mycket i precision och snabbhet, vi tror att det bara är en tidsfråga innan Rooney inte kommer vara en startspelare för Manchester United, känns som Mourinho väntar på rätt tillfälle att peta honom.

De senaste 5 mötena har slutat med 4 uddamål-vinster för Manchester United och en med oavgjort. Även om United inte klarat att vinna matcher med mer 1 mål marginal så tror vi att det finns bra förutsättningarna för det.

Manchester United betalar låga 1.53 på rak seger ikväll, Asiatisk handikapp -1 finns till oddset 1.95 vilket innebär att United måste vinna matchen med minst två bollar, vid uddamålsvinst betalas HELA insatsen tillbaka. Ett annat speltips som kan va intressant för den mer vågade är United ö2.5 mål till 3.50 gånger pengarna men det är svårt och inte värt så många units.

*** Matchen kommer direktsändas i Viasat och Viaplay med avspark kl 21:00 ***

Erbjudande från Unibet – Få ett gratis 30 dagars streaming på Viaplay Sport med Premier League -Fotboll

Anmäl dig till erbjudandet HÄR, placera ett singelspel på vem du tror vinner Premier League säsongen 16/17 för 400 SEK. Du får en Viaplay Sport-voucher via e-mail inom 2 timmar, du måste spela för egna pengar, ej bonuspengar.

***

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

England – Premier League / Matchstart kl 21:00

Manchester United v Southampton, 1:an tippas som Asian -1 till oddset 1.975 hos till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester United v Southampton 2-0

You must be logged in to post a comment.