Det har varit lugnt här på Tippa.nu i några dagar då det inte funnits några intressanta spelobjekt överhuvudtaget, Vi plussade kaffepengar i det senaste inlägget (+0,6 units (netto)) hoppas att kvällens VM-kval-landskamper skall ge oss lite bättre klirr i kassan. Det är ca 25 VM-kval -matcher som spelas så det finns en hel del odds att se över, fått flera mejl angående Belgien bort mot Wales till 1.72 hos spelbolaget Unibet tänkte svara public på det då vi fått den frågan av flera personer, Belgien har ett gäng riktigt bra Premier League -spelare men vi kommer inte tippa det oddset för portföljens -räkning för vi tycker det är lite för lågt.

Vi kommer att köra på två lite udda matcher ikväll, blir ett lite mindre bet på den första matchen (tidig match, redan kl 18:00) mellan Azerbajdzjan-Israel där Israel är lite för stora favoriter då laget haft mediokra landskamper det senaste året och Azerbajdzjan vaknat till lite på hemmaplan även fast det kanske inte är Europas mest målfarligaste lag tror vi att oddset 2.10 på att båda lagen gör mål är lite i överkant, därför blir 3 units på det.

Den andra matchen och vår huvudmatch är hämtat från VM-Kval Grupp E mellan Albanien och Cypern, här håller vi albanerna som stora favoriter då Quemal Stafa-stadion i Tirana är ingen lätt plats att spela på,  1:an till 1.85 testas över medel -insats!.

Vi tror att albanerna kommer kandidera om en plats till VM-slutspelet i Brasilien 2014 från Grupp E med Schweiz och Norge.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

VM-Kval (2014) – Europa / Matchstarter kl 18:00 & 20:30 

Azerbajdzjan-Israel, Båda lagen göra mål till oddset 2.10 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Albanien v Cypern, 1:an tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

***

PS: Glöm inte att ”gilla” oss och vår spelgrupp på Facebook, genom att klicka HÄR!, tack.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Azerbajdzjan v Israel 1-1
    FT Albanien v Cypern 3-1

You must be logged in to post a comment.