Gårdagen var inget bra då vi bara fick in 1/3 speltips här på bloggen, mins inte när vi hade senast en sån dag? i alla fall, det är bettingsöndag och flera godismatcher från de europeiska fotbollsligorna.

Dags att picka ut dagens bästa bets, det blir ett odds från Serie A och ett från Premier League. I Italien blir det inga speltips på Rom-derbyt utan på lunchmatchen som redan startar kl 12:30 mellan Parma-Napoli, tror vi kommer få se ett kämpade Parma som ger riktiga fina 3.85 i odds för seger men det är inte vårt speltips i denna match (se nedan). Napoli har ingen Champions League -match i veckan så laget kommer gå för fullt, men ja är inte 100% säker att man vinner lika lätt som oddset på oddset säger.

Den stora eftermiddagsmatchen är från Premier League i England mellan Tottenham och Manchester United(ursäkta Rom-derbyt) matchen direktsänds som vanligt hos VIASAT/VIAPLAY <- prova på 3 månader fritt. Spurs kommer från ett totalt sammanbrott då man ledde med 2-0 mot Arsenal och slutligen förlorade matchen med hela 5-2. United har haft knackig form då man knappt gick vidare i Europa League efter en tuff match mot Ajax, sista omgången i ligaspelet före Norwich.

Missade du att få 13 rätt på SVENSKA SPEL och Stryktipset? Då har du en ny chans i eftermiddag då spelstoppet på Europatipset är kl 14:59, använd vår direktlänk för att lägga din rad HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 12:30

Parma v Napoli, Båda lagen att göra mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos spelbolaget REDBET till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänd i TV11.

England – Premier League / Matchstart kl 17:00

Tottenham v Manchester United, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.78 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds i VIASAT/VIAPLAY.

 1. oddskillen@gmail.com skriver:

  FT Parma v Napoli 1-2
  FT Tottenham v Manchester United 1-3

 2. Fimpen skriver:

  tack för spelen, tror mycket på arsenal i champions, vad tror du oddskillen?

 3. Tommy skriver:

  inga roliga matcher alls ikväll, någon som har några cl-drag inför tis och ons?

You must be logged in to post a comment.