Då var det dags för den första kvartsfinalen av fyra att spelas i fotbolls-EM. Underdogen Tjeckien (5.50) tar emot ett stjärnspäckat Portugal (1.75). Det kan inte vara många som tror på en Tjeckis -vinst efter Portugals senaste uppvisning mot ett mediokert Holland.

Ett stort avbräck för Tjecken är att mittfältsstjärnan Tomas Rosicky fortfarande  är skadad. Portugiserna kommer med en hel trupp, inga skador rapporterade så bara det ger favoriterna en stor fördel. Portugal började med ca 1.90 i odds för vinst på spelmarknaden men har sakta gått neråt, under 1.70 råder jag er inte spela om oddset skulle krypa under det.

Glöm dock inte att 1996 så slog Tjecken ut Portugal i kvartsfinalen med 1-0, dock skall inte de ha någon chans om Cristiano Ronaldo C:o sätter fart redan från start. Vi kommer att tippa den raka tvåan med en medelinsats av 5 units enligt förslaget nedan.

Kan du pricka  åtta rätt? Svenska Spels Topptipset inkluderar  EM-kvartsfinaler med tidigt spelstopp kl 18:29 ikväll, lägg din Topptips -kupong HÄR!.

Fotbolls-EM 2012 – Kvartsfinal /kl 20:45

Tjeckien v Portugal, 2:an tippas till oddset 1.75 hos SVENSKA SPEL till insatsen av 5/10 units.

Matchen direktsänds i SVT1/HD

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Tjeckien v Portugal 0-1

You must be logged in to post a comment.