Stockholmsderby i Allsvenskan mellan AIK och Djurgården, med ny tränare så förväntas hemmalaget för en rejäl boost, vi väljer att inte lägga några pre-match bets på det mötet utan håller oss till livebettingen där.

Istället så botanisera vi oss ner i seriesystemet och mötet mellan Halmstad-LjungskileÖrjansvall i Superettan. Hemmalaget är största favoriter till att gå upp till Allsvenskan inför nästa säsong, i skrivande stund ger man låga 2,37 i odds att vinna Superettan.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

Halmstad har börjat säsongen bra och ligger 2:a i tabellen, med 1 match mindre spelad än serieledarna AFC United, vinst över Ljungskile så ligger laget 1:a och allt är enligt plan. Även om spelet har inte varit det bästa och många påpekar att Halmstad haft rejält tur med resultaten men 5 av 7 matcher har laget vunnit och bara släppt in 3 mål.

Laget kommer från en viktig derbyseger på bortaplan över Varberg med 1-0 och Ljungskile tappade värdefulla poäng när man kryssade hemma mot bottengänget IK Frej.

Bortaspelet har lämnat mycket att önska för just Ljungskile då man tagit 3 poäng av 9 möjliga och har statistiken 2-2 i målskillnadsprotokollet.

Historiskt sett har Halmstad lätt mot Ljungskile, dock är detta så gammal statistik så den väger inte speciellt tungt när vi väljer att investera i hemmasegern.

Vi plockar Halmstad 1:an i spelformen -0.5 (som är exakt samma spel som den raka 1:an i 1X2 alternativen men då den ger 0.10 mer i odds), den går å finna i Asianbok-allternativ.

Matchen direktsända på TV4 Sport.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 18:30

Halmstad v Ljungskile, 1:an tippas som -0.5 till oddset 2.05 hos till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Halmstad v Ljungskile 1-0

You must be logged in to post a comment.