Torsdag innebär returer i UEFA Europa League och sista hindret innan gruppspelet och miljonerna för IFK Göteborg som gjorde en riktig bra förstamatch på Gamla Ullevi där man vann med 1-0 efter en underbar frispark av Mads Albaeks.

Det kommer bli en svettig retur för Göteborgarna både bokstavligt och på planen, då Qarabag vann sin inhemska ligamatch med hela 3-0 över Neftchi Baku som vunnit Azerbajdzjanska Premier League flest gånger, hemmalaget är skyhöga favoriter inför matchen med ett start odds på den raka 1:an runt 1.50 gånger pengarna, blåvitt spelas till 7.00-8.00 gånger insatsen.

För Er som ännu inte hoppat på tåget så är det 6 dagar kvar på medlemserbjudandet till reducerade priset av 49:50 SEK i månaden fram till dagen ni inte vill längre, läs mer nedan.

*Erbjudande* Passa på att följa oss hela den kommande säsongen (2016/17) för halva priset

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris kommer vara 99 SEK i månaden.

Men under HELA augusti månad erbjuder vi alla våra nya medlemmar ett medlemskap och prenumeration för halva priset 49,50 SEK istället för 99 SEK i månaden, ange rabattkoden ”nymedlem” för att få 50% i rabatten.

Registrera ett medlemskap för endast 49,50 SEK /månaden med rabattkoden ”nymedlem”

En intressant match på förhand där IFK kan ställa till det rejält genom att göra ett bortamål och därmed tvinga Qarabag att behöva göra minst tre för att gå vidare. Vi tror att Qarabag kommer storma fram de första 15-20 minuterna i matchen och det skall mycket till för att de skall stå 0-0 i halvtid.

Skulle Qarabag göra både 1-0 och 2-0 så räcker det för IFK att spräcka nolla för att ”gå vidare läge” därför måste man framåt i fall man släpper in ett mål, istället för att gå på BÅDA lagen göra mål -speltipset är det mer spelvärde i att tippa Asianlinan på över 2,2.5 mål i matchen till oddset 1.95 är spelvärt till 4 units.

***
Matchen Qarabag v IFK Göteborg direktsänds i Viaplay & Viasat Premium med avspark kl 18:30

Erbjudande från Unibet – Få ett gratis 30 dagars streaming på Viaplay Sport med Premier League -Fotboll

Anmäl dig till erbjudandet HÄR, placera ett singelspel på vem du tror vinner Premier League 16/17 för 400 SEK. Du får en Viaplay Sport-voucher via e-mail inom 2 timmar, du måste spela för egna pengar, ej bonuspengar.

***

Första matchen mellan Midtjylland v Osmanlispor på MCH Arena slutade med 0-1 till turkarna efter ett självmål, en underhållande match där Midtjylland inte höll för favorittryck i matchen, det var lite oväntat att inte danskarna lyckades spräcka nollan mot Osmanlispor.

Midtjyllands ribbträff var närmaste man kom mål i första mötet, dock är statistiken danskarnas sida, laget har gjort mål i 4 av sina 5 senaste matcher, samma statistik gäller för hemmalaget som gör mål men släpper inga mål.

Midtjylland kommer från en 2-2 match i den inhemska ligan och därmed inte vunnit sina 5 senaste matcher. Det var en tuff uppgift för danskarna att gå vidare från detta dubbelmöte på förhand och 1-0 förlusten i den första matchen gör det inte precis lättare.

Man har förstärkt truppen med den 33 -årige holländaren Rafael van der Vaart som är med laget i Turkiet. Jess Thorup som är huvudtränare och är extremt positivt till returen som har avspark kl 20:00 och menar på att de tre inför dagarna laget har haft tillsammans i Turkiet har stärkt laget och sammanhållningen.

Danskarna måste gå för seger, oavgjort räcker inte, vi ser på denna matchen med lite tillförsikt då vi är lite osäkra på hur man kommer klara av att hantera publiktrycket och den goda formen laget har på Osmanli Stadi. Danskarna är ganska stora underdogs till att vinna denna matchen, marknaden ger dem inte mer än 22,5% sannolikhet att det kommer bli en 2:a efter 90 minuter.

Vi är intresserad av (BLGM) spelet till oddset 1.90, men rekommenderar en försiktig insats här.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

UEFA Europa League (Match 2:2) / Matchstart kl 18:30 & 20.00

Qarabag v IFK, Över 2,2.5 mål i matchen (Asian) tippas till oddset 1.95 hos till insatsen 4/10 units.

Osmanlispor v Midtjylland, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Qarabag v IFK Göteborg 3-0
    FT Osmanlispor v Midtjylland 2-0

You must be logged in to post a comment.