Vinst senast på spelbloggen för vårt ”båda lagen göra mål” i matchen mellan Eskisehirspor v Marseille  (1-1) i Europa League till höga oddset 2.15. Kanske är detta början för en vinnande -streak här på spelbloggen.

Kvällens match hämtas från Allsvenskan och mötet på Råsunda mellan AIK-Kalmar. Stockholmarna har ett extremt starkt hemmafacit 4-4-0 och kommer från en utklassning seger (3-0) över Lech Poznan i Europa League -kvalet, Kalmar vann också sin kvalmatch med 1-0 över Young Boys, det känns som att det är två lag på uppgående trend som möts. Spelmarknaden tror mycket på en AIK seger (odds 1.66 på hemma seger) och väldigt få mål då under 2,5 mål i matchen är storfavorit ger lika lite som en AIK-seger (1.66).

Vi här på Tippa.nu tror att båda lagen kommer stärkta och även om AIK:s defensiv är bland de bästa i Allsvenskan så tror vi att Kalmar kommer lyckas att göra mål ikväll och vi har redan räknat in att AIK gör minst ett så därför tippar vi ”båda lagen göra mål” till oddset 2.10 hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Har du inte ”Gillat” vår spelblogg än på Facebook så är det dags att du gör det innan du lägger kvällens speltips, klicka HÄR! för att komma direkt till vår Facebookgrupp.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 18:30

AIK v Kalmar, ”Båda lagen göra mål i matchen” till oddset 2.10 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Canal+ Extra 3/Canal+ Fotboll

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT AIK v Kalmar 1-2

You must be logged in to post a comment.