Gårdagens match mellan Empoli-Inter var bland de tröttast vi har skådat på länge, 0-0 och fördel hemmalaget om ni frågar oss.

Stormatchen mellan Manchester City-Arsenal i Premier League luktar som en hawaii-tillställning med många mål och ganska fysiskt spel med många kort, skadelistorna (Arsenal speciellt) och spelarfrånvaro i bägge lagen till de Afrikanska Mästerskapen har riktigt stor inverkan på matchen. Vi tror hemmalaget kommer stor fördel och Arsenal är inte speciellt kända för att kunna överprestera mot de storlagen, hemmalaget till 1.90 är taget till 4/10 units.

I Italien och Serie A. tycker vi att oddset 2.00 på Båda lagen göra mål (BLGM) i matchen mellan Chievo-Fiorentina är intressant då det är bara 1 av de 5 senaste mötena som har slutat med att inte båda lagen har gjort mål när de möts. Hemmalaget är kraftiga underdogs (4.50) i denna matchen men har bara förlorat 1 av sina 7 senaste matcher så de ”flygande åsnorna” får oftast lite väl mycket skit kan vi tycka, men det är mycket på grund av sitt bristande offensiva spel.

Fiorentina (1.90) har nätat i alla sina matcher förutom mot Parma, då brände laget en straff så sannolikheten att de även gör mål är stor, ett cirkus lag som man har svårt att veta vart man har, senaste mötte man Palermo hemma och då blev slutresultatet 4-3. Oddset på rak 2:a tycker vi är alldeles för dåligt för spel, dock tycker vi BLGM är värt en 4/10 units investering.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Chievo-Fiorentina, Båda lagen göra mål i matchen (BLGM) tippas till oddset 2.00 hos till insatsen 5/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 17:00

Manchester City v Arsenal, 1:an tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Chievo-Fiorentina 1-2
    FT Manchester City v Arsenal 0-2

You must be logged in to post a comment.