Tisdag och det skall spelas en ”hängmatch” i England – Premier League mellan West Ham och Manchester United, en match med mycket på spel om, hemmalaget krigar efter Europa League -platser och gästerna är ute efter sist Champions League -platsen och nu efter City’s poängtapp mot Arsenal i helgen (2-2) så har United allt i sina egna händer.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

Vi anser att United har lite mer och har bättre kvalité på sitt lag, dock är det ingen match vi tror bortalaget kommer att springa hem, tvärtom, senaste mötena mellan lagen har varit extrem tajta, 3 oavgjorda och 2 United -vinster.

West Ham ligger på en 7’e plats i ligaspelet och gjort det riktigt bra i år och därmed får chans på Europaspel, dock ser vi helgens förlust mot Swansea hemma på Boleyn Ground med hela 4-1 som ett tecken att spelarna börjar så smått ta semester. United övertyga inte heller speciellt borta mot Norwich som var extremt blekt med tanken på hur mycket de hade på spel i bottenträsket så vann ändå United schemaenligt med 1-0.

Vi tycker både att United har mer att spela för, vid vinst ikväll så är Van Gaal mycket nära att klara sina mål med Champions League -plats (Bournemouth kvar på lördag, hemma på Old Trafford) och en FA-Cup final mot Crystal Palace på Wembley. Även om det raka oddset på 2:a är nere på 2.40 tycker att det är spelbart och blir dagens speltips till insatser runt 3-4 units.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

West Ham v Manchester United, 2:an tippas till oddset 2.40 hos till insatsen 4/10 units.

.

  1. admin skriver:

    FT West Ham v Manchester United 3-2

You must be logged in to post a comment.