Succé bloggen Vinnarspel med Oddskillen levererar speltips och odds inför EM-kvalet i kväll:

Serbien tar emot ett hårt skadedrabbat Italien som har gått som tåget under detta EM-kval till Polen/Ukraina EM-2012. Laget leder Kval-grupp C med åtta poäng då det bara är två återstående matcher har man säkrat avancemang. Serbien ligger på en andra plats med 14 poäng och en match mindre spelad än Estland som har 13 poäng och ligger på en tredje plats. Även Slovenien har en teoretisk chans att ta sig vidare men det skall mycket till och därför räknas inte det med om kampen om den viktiga andra platsen som ger en play-off plats till EM.

Italien har flera skadar i laget som Domenico Criscito, Mario Balotelli och Giampaolo Pazzini. Förbundskaptenen (Prandelli) har fått kalla in extra förstärkningar som Pablo Osvaldo och Angelo Ogbonna då många spelar gått sönder eller inte säkra på spel. Även Rossi är ett frågetecken om han kan starta. Cassano leder den interna skytteligan i Italiens landslag i detta EM-kval med fyra fullträffar.

Uniteds-Nemanja Vidic är uttagen för Serberna men skall göra ett sista test någon timme för matchstart för att se om han håller för 90 minuter. Både Krasic och den långe Zigic är tillbaks i landslaget efter skada.

Vi får hoppas att publiken inte skämmer ut sig (igen) som de gjorde sist när lagen möttes och matchen fick avbrytas efter bara sex minuters spel och Azzurri tilldelades 3-0 seger i den matchen av UEFA.

Hemmaplan och ett mer taggat Serbien blir det som avgör denna kamp.

EM-Kvalet 2012 – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Serbien v Italien, Ettan tippas som Asian 0,-0.5 till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet med insats på 5/10 units.

Rak-etta på Serbien ligger på oddset 2.26 i skrivande stund på Oddsbörsen hos spelbolaget BETFAIR, därav tycker jag att det finns mer spelvärde i Asianen då de två senaste mötena lagen emellan har slutat kryss.

 

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Serbien v Italien 1-1

You must be logged in to post a comment.