Vad skall man säga om gårdagen och Allsvenskan? 1 av 2 speltips satt där det lite tyngre gick in (Kalmar-Häcken 3-1) utan några konstigheter men att Helsingborg med en man mer på planen i över 20 minuter inte kan avgöra mot ett trött GAIS på hemmaplan är jättedåligt! (1-1). Vår bettingportföljen steg med +0,2 units efter gårdagens spel.

Ikväll är det Champions League -semifinaler, sjukt stora matcher inom fotbollsvärlden men ganska så muppet att tippa dem. Tänkte först inte alls lägga ut några inlägg om dessa matcher, men fick tio mejl den senaste halvtimmen om vad jag hade för tankar och om ja skall uppdatera bloggen nåt inför CL-semifinalerna. Så okej ni får mina tankar här och lite små insatser hur jag tycker det är värt att spela dessa matcher. Ni får speltips för både kvällens och morgondagens semifinal direkt i samma inlägg, observera att insatserna är LÅGA!.

Både Bayern München och Real Madrid är extremt målglada lag, men tror på omvänt ikväll då det är första semifinalen utav två och båda lagen kommer vilja få med sig ett bra resultat till returen på Santiago Bernabéu i Madrid. Brukar inte ofta spela underspel men ikväll testas det till ett höga 2.15 i odds hos Redbet.

Sen på onsdagen tar Chelsea emot Barcelona på hemmaplan, visst Barca är världens bästa klubblag osv men vem kan låta bli att tippa på Chelsea till 5.40 gånger pengarna som Betfair erbjuder på Stamford Bridge?.

Champions League – Semifinaler – Tisdag / Matchstart kl 20:45

Bayern München v Real Madrid, under 2,5 mål i matchen tippas till oddset 2.15 hos spelbolaget REDBET till insatsen 3/10 units.

Champions League – Semifinaler – Onsdag / Matchstart kl 20:45

Chelsea v Barcelona, 1:an tippas till oddset 5.40 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 2/10 units.

Båda matcherna direktsänd på Viasat Fotboll, signa upp dig HÄR för att prova på 3 månader fritt!.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Bayern München v Real Madrid 2-1
    FT Chelsea v Barcelona 1-0

You must be logged in to post a comment.