Dags för kvartsfinalerna i Champions League och 3 av 4 kvartsfinaler känns på förhand redan avgjorda men spelbloggen skall försöka ge ger några speltips till lite lägre insatser än vanligt.

Real Madrid kommer att vara hel taggade ikväll, så vi skall försöka oss på ett special spel då det raka spelet ger bara runt 1.30-1.35 i odds hos spelbolagen på internet, därför är det inget alternativt. Real kommer med ett riktig många anfaller till matchen tror på minst 4 mål (5.50 pengarna) för Real ikväll  men vi spelar är fegare spel ”bara” över 2,5 mål för REAL till oddset 2.50.

Benfica har tio Europa- matcher utan förlust på hemmaplan, men Chelsea kommer göra allt för att få med sig i alla fall en pinne ikväll.Hur många mål gör Cardozo för Benfica ikväll? Är lite rädd att inte Chelsea skall klara av att göra mål idag då man börjar med följande gubbar på bänken: Drogba, Essien, Lampard, Bosingwa dock är raka 1:an på Benfica till oddset 2.20-2.30 för dåligt till spel, därför kör bloggen på ”Båda lagen göra mål” till oddset 1.95.

Champions League 2011/2012  – Kvartsfinalerna / Matchstart kl 20:45

Benfica v Chelsea, Båda lagen att göra mål i matchen till oddset 1.95 spelbolaget REDBET till insatsen 4/10 units.

Apoel v Real Madrid, Real Madrid att gör över 2,5 mål i matchen till oddset 2.85 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 2/10 units.

Matcherna direktsänds i Viasat Sport och på Viaplay

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Benfica v Chelsea 0-1
    FT Apoel v Real Madrid 0-3

You must be logged in to post a comment.