Lite som irriterande att servern där denna spelbloggen legat uppe på har legat nere nu i några dagar så uppdateringarna har inte gått igenom och spelbloggen har inte kunnat nås. Sista spelet var handikappspelet på Bayern från Champions League  -fotbollen till oddset 1.92 som genererade oss +5.52 units till vår bettingportfölj.

Idag är det påskafton och fulla omgångar i flera storligor ute i Europa bland annat Serie A där samtliga spel är hämtade i från.

Milan ger runt 1.25-1.28 i odds på rak hemmaseger  mot Fiorentina på San Siro, riktigt jäkla dåligt med tanken på att laget åkte ur Champions League i tisdags och en motreaktion kan mycket väl komma, Firoentina +1,5 till oddset 2.00 eller +0,5 till 3.55 gånger pengarna är mycket mer intressant än något odds på Milan. Blir inte heller förvånad om Juventus får bara med sig 1 pinne från Sicilien.

Lecce -Roma -matchen får bli bloggens tyngsta insats idag (ändå bara 5 units) då matchen känns som en riktig Hawaii-matchen på förhand där både Båda lagen göra mål och över 2,5 mål i matchen är av intresse till bra odds.

Atalanta brukar inte ha några större problem med Siena på hemmaplan därför är oddset 2.50 som spelbolaget EXPEKT erbjuder taget!.

Är det dags att bli ensam vinnare med 13 rätt på STRYKTIPSET hos SVENSKA SPEL?, lägg din rad HÄR! var med och spela om det extra 1,3 miljonerna varje lördag, spelstopp kl 15:59 med extra 1,3 miljoner varje lördag.

PS: Glöm inte att ”gilla” Tippa.nu på Facebook genom att klicka HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Lecce v Roma, Båda lagen att göra mål i matchen tippas till oddset 1.78 hos spelbolaget BETFAIR till oddset 5/10 units.

Atalanta v Siena, 1:an tippas till oddset 2.50 hos spelbolaget EXPEKT till insatsen 4/10 units.

Milan v Fiorentina, 2:an tippas som +1.5 asian handikapp till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units. Detta spelet innebär att ”vårt” lag Fiorentina får inte förlora matchen med mer än ett mål för att vårt spel skall räknas som vinst.

TV4 Sport & Canal+ HD direktsänder Milan-Fiorentina -matchen.

 

 1. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Milan v Fiorentina 1-2
  FT Lecce v Roma 4-2
  FT Atalanta v Siena 1-2

 2. Tommy skriver:

  Grymma analyser Jebak hoppas du aldrig slutar med sidan!

 3. Adhg27 skriver:

  Var när på all in Milan idag, tur att jag läste din blogg, tror på Napoli i kvällsmatchen!

You must be logged in to post a comment.