Ikväll startar Afrikanska Mästerskapen 2013 i fotboll där Elfenbenskusten är stora favoriter till att ta hem hela turneringen till ca 2.80 gånger pengarna, de andra två utmanarna till titeln är Ghana, Sydafrika och Nigeria. Vi kommer senare under turneringen att återkomma med speltips och odds.

Det var inte många som trodde att NHL-säsongen skulle komma igång i år men ikväll/natt så starter den efter några månaders försening, dock så vet ni alla som följer denna spelbloggen att det är ytterst sällsynt att vi plockar något odds där.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

En hel del kluriga matcher denna spellördagen med få intressanta kamper, dock finns det några undantag som vi ser det. I Premier League hämtar vi vårt speltips från Newcastle-Reading en så kallad sexpoängsmatch, där skatorna behöver poäng för att få andrum till botten och Reading som ligger näst sist i tabellen krigar för att hamna över strecket. Historiskt sätt brukar ”överspelet” helt klart spelvärt dessa lag emellan, idag tycker vi att bettet är bra till lägst 1.80 gånger pengarna, inte lägre!.

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från Championship och Premier League spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

Många har hört av sig och frågat om vi inte tycker att Jonas Olssons.-West Brom till är givna vinnare i kvällens match mot Aston Villa till ca 1.80?. Derby är svåra och med tanken på att båda trupperna är småskadade och spelare har lämnat för de Afrikanska Mästerskapen som till exempel som Youssouf Mulumbu, plus att väderförhållande inte är det bästa med snö och minusgrader väljer vi att avstå oddset på hemmalaget!.

Däremot kommer vi hålla ett extra öga på Getafe-Sevilla i La Liga kl 20:00 där vi eventuellt kommer att hugga odds då det finns mycket högt värde, men det återkommer vi med i våra andra liveforum.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Newcastle v Reading, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Newcastle v Reading 1-2

    (FT West Brom v Aston Villa 2-2)

You must be logged in to post a comment.