En av två rekar satt igår och därmed innebar det att portföljen steg endast marginellt (+1 unit, netto) ikväll är det ett mycket smalare utbud, några Allsvenska matcher och Stockholms-derbyt mellan Djurgården-AIK som drar till den största uppmärksamheten. Vi har några representanter Gamla Ullevi i Göteborg mellan IFK-GEFLE där vi har ett specialspel på Blåvitt för VIP-medlemarna, vi hoppas kunna publicera något från matcharenan i vår Facebookgrupp (klicka in dig HÄR).

Lite mer en timme kvar till spelstopp i kvällens stormatch i Italien och Serie A, där Inter tar emot Fiorentina hemma på Giuseppe Meazza dock utan sin publik i Curva Nord på grund av de gjorde olämpliga apljud och därmed är utestängda från denna matchen.

Båda lagen har riktigt god form, dock tycker vi att Inter har sett en aning bättre ut spelmässigt än Fiorentina även om Viola har startat denna säsongen riktigt bra, dock saknas flera tongivande spelare i bortalaget som kan behövas när man just spelar en toppmatch.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Oddset på hemmalaget har gått mer och mer ner då det började kring 2.20 (tunn marknad) när d kom ut på marknaden för att sakta sjunka, dock tycker vi att allt odds ner till oddset 1.90 på rak hemma-vinst 1:a är spelbart dock lägre insats då vi inte kan få värdet kring 2.00 längre.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Inter v Fiorentina, 1:an tippas -0.5 till oddset 1.925 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Inter v Fiorentina 2-1

You must be logged in to post a comment.