Vi har en trevlig onsdag framför oss med 4 Allsvenska matcher och en UEFA Europa League Final mellan Liverpool-SevillaSt. Jakob Park i Basel. På förhand är det verkligen en 50-50 final då Liverpool har slagit ut bättre lag än Sevilla dock är spanjorerna regerande mästare.

Liverpool är favoriter (2.30) till att vinna kvällens final och bucklan, vi anser att oddssättningen är inte helt rätt, Pool skall vara favoriter dock så bör inte skillnaden vara så stor även om engelsmännen har bättre form så är detta en final på neutral plan, Sevilla betalar 3.40 gånger pengarna för vinst under ordinarie tid.

Tippa.nu kommer dock inte blogga ut något pre-speltips på Europa League -finalen då vi tycker att oddsen är i linje och inget av oddsen har något högre värde för oss,  svårighetsgraden att förutse en final på förhand är inte värd denna avkastningen.

Matchen kommer att direktsändas på Kanal 9.

Ser vi på förra inlägget vi hade från Superettan där vi hade 1:an på Halmstad mot ett trögt Ljungskile så blev slutresultatet 1-0 och det speglar hur säsongen sett ut i år för HBK och efter segern gick laget upp i serieledning och förmodligen får vi se dem på ett eller annat sätt i Allsvenskan nästa säsong, summa summarum så var det välbehövliga + units till vår bettingportfölj.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

Dagens bästa speltips enligt oss är 1:an på Helsingborg, dock med Asian-garderingen (0,-0.5) till oddset 2.075. Vi försökte att gå emot Östersunds senaste när IFK Göteborg gästade dem och det fick vi sota för, dock så var det ett historiskt risigt IFK som hade absolut 0 anfallsspel och Östersund försvarade sig väl, laget har tendenser att falla extremt lågt och på bortaplan kan det var mer kostsamt.

Även om Österunds FK har 2 raka vinster, båda matcherna på hemmaplan så är vi inte så mäktigt imponerade av spelet som media lyckas få det till, laget kommer säkert att rotera kraftigt inför kvällens match som man gjorde senaste mot Blåvitt.

Bortalaget har gjort hittills 3 mål på bortaplan på 4 matcher och det förstår man verkligen när man ser hur taktiskt laget spelar å ligger och väntar på spelvändningar efter att ligga lågt i försvaret. Helsingborg som hade en kaotisk inledning på denna säsongen och Henrik Larsson ställde sin plats till förfogande om styrelsen misstyckte med den svaga premiären.

Efter kaoset så har det mer eller mindre vänt och sonen Jordan Larsson har varit en av spelarna som har växlat upp och burit en sargad trupp på sina axlar. Vinst i Skånederbyt mot Malmö FF och AIK, plump mot IFK Norrköping och sen ett oavgjort borta mot Jönköping Södra som är en knepig bortamatch.

Matchen spelas på Olympia och det är en av få arenor i Allsvenskan som fortfarande har naturgräs och det med att HIF spelar hemma tycker vi att Asian 1:an till oddset 2.075 är ett bra speltips och väljer att investera 6 units.

OBS! Matchen och dagens Allsvenska omgång har tidigare avspark (18:30) och det på grund av Europa League -Finalen.

Asian-alternativet (0,-0.5) vi valt på dagens speltips innebär att om matchen slutar oavgjort betalas halva insatsen tillbaka.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 18:30

Helsingborg v Östersunds FK, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 2.075 hos till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Helsingborg v Östersunds FK 1-1

You must be logged in to post a comment.