Ser att inlägget (gårdagens) om lördagstipsen inte blev publicerat efter något tekniskt fel här på spelbloggen, tråkigt då båda speltipsen satt men nog om det och så ser vi fram emot en intressant spelsöndag då EM-mästarna 2012 i handboll skall koras och Novak Djokvic möter Rafael Nadal i Australien Open -finalen 2012 men en intressant omgång i Serie A och Spanska La Liga.

Sällan tippar jag på bortalag men oddset på Lazio går inte att undgå då EXPEKT erbjuder hela 2.60 gånger pengarna på en borta vinst där. Unibet erbjuder 0-asianen för ca 1.80 i odds om man inte vågar att gå helt på det raka alternativet. Sen har jag en rätt stark känsla att matchen Genoa v Napoli kommer bjuda på några mål så överspelet blir ett givet spelobjekt i den matchen.

Både Kroaterna och Spanien är förkrossade att det missade finalen i handbolls-EM, men här tror jag och tycker Spanien borde vinna då laget sätt bättre ut än Kroaterna under turneringens gång och bör va starkare mentalt för en bronsmatch, dock lägst insats av alla speltipsen denna söndagen.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Genoa v Napoli, över 2,5 mål tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på TV11

Chievo v Lazio, 2:an tippas till oddset 2.60 hos spelbolaget EXPEKT till insatsen 4/10 units.


Handbolls EM 2012 – Bronsmatchen / Matchstart kl 14:30

Kroatien v Spanien, 2:an tippas till oddset 2.05 hos spelbolaget EXPEKT till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds på TV4 Sport

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Chevio-Lazio 0-3
    FT Genoa-Napoli 3-2
    FT Kroatien-Spanien 31-27

You must be logged in to post a comment.