Gårdagens Champions League -analys att Basel skulle köra över bulgariska Ludogorets Razgrad satt fint till oddset 1.925 (även om det gick upp än mer innan matchstart), härligt att VIP-medlemmarnas handikappspel (-1,5) till oddset 3.40 även satt med god marginal då matchen slutade 4-0 och därmed blev det nästan lite mer än ”light”-överkörning som vi skrev i går. Summa summarum blev det 7 units x 1.925 odds = +6.475 units (netto) efter insats avdrag till vår portfölj.

Hur ser vi då på dagens CL-matcher? 6 av 8 matcher är extremt favorit tippade då ett av lagen har under 1.50 i odds. Vi var länge tveksamma om vi skulle reka ikväll eller inte, efter nog övervägande så blir det ett 4 units bet, alltså under medel på matchen mellan Manchester City-CSKA Moskva där hemmalaget ligger efter 3 spelade matcher bara på 2 poäng, riktigt dålig med tanken på vilka spelare man har i truppen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Förra mötet borta i Moskva slutade 2-2 efter att City ledde med 2-0 i halvtid och även kunnat haft fler bollar över mållinjen, efter halvtidsvilan så ställde man ut skorna, nästan som om matchen var klar, CSKA Moskva reducera och kvittera på en billig straff i slutet och alla var ångerfulla och uppgivna, det misstaget kommer inte ske ikväll på Etihad Stadium i Manchester. Hemmalaget har kraftig press på att vinna ikväll om man skall kunna ta upp kampen med Roma om 2:andra platsen i gruppen för Bayern kommer att ta förstaplatsen.

Asian handikappet -1.5 till oddset 2.00 hos att Manchester City måste vinna matchen med minst 2 bollar till en investering av 4/10 units.

UEFA Champions League – Grupp E / Matchstart kl 20:45

Manchester City v CSKA Moskva, 1:an tippas som Asiatiskt handikapp -1.5 till oddset 2.00 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester City v CSKA Moskva 1-2

You must be logged in to post a comment.