Då var det dags för åttonde speltipset i augusti månad och det första från Spanien & La Liga.

Vi har valt att fokusera på kvällens (nattens) sista match från La Liga, den som börjar kl 23:00 svensk tid. Fjolårets La Liga 10:a Levante tar emot 6:e placerade Villarreal på Estadi Ciutat de València.

De gula ubåtarna (Villareal) är höga favoriter i kvällens match, oddset som erbjuds för en rak tvåa ligger under 2 gånger pengarna (1.90-1.95) det känns lite tunt om ni frågar oss, visst de kommer från en komfortabel 3-0 seger i UEFA Europa League -kvalet över FC Astana, men det är ändå ligapremiär och allt kan hända. Levante ger i skrivande stund 4 gånger pengarna också för dåligt för att spela enligt oss.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Så inget av 1×2 -alternativa intresserar oss utan det vi har fastnat för är Asianöverspelet (2. 2,5) till höga oddset 2.05, Levante är inte ligans målrikaste lag men nystart i ligan och hemmapremiär gör att underdogen brukar kunna överprestera i början av säsongen.

Snabb förklaring till kvällens Asianöverspel: Spelet innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid 2 mål i matchen, 3 mål och över innebär fullvinst, 0-1 mål är förlust.

PS: Glöm inte att ”gilla” och ”joina” oss på Facebook >> HÄR!

Spanien – La Liga / Matchstart kl 23:00

Levante v Vilarreal, Asianen Över (2, 2.5) mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Levante v Vilarreal 0-2

You must be logged in to post a comment.