En söndag som vi anser är inte allt för enkelt att hitta några extremt bra matcher/odds, I Allsvenskan är favoriterna grymt nertryckta och med tanken på hur jäkla ostabila lagen är går det säkert att hitta några värden live (under matchen) men vi skall ge er något pre-match. Serie A har alltid skeva oddssättningar i slutet av säsongen då vissa lag är helt klara och andra måste vinna.

Vi tycker att matchen och oddset på överspelet mellan Atalanta-Lazio är helt ”ok” för spel idag, till en mindre insats 4 av 10 units. Då båda lagen har gjort mål i sina 5 senaste matcher, Atalanta har över i sina 4/5 senaste, Lazio har över i 2/5 men skall vara det förande laget då man slås med Roma om andra platsen i Serie A som ger laget en direkt plats i Champions League.

För dem som missade blev Juventus Scudetto -vinnare igår och kan nu ha 100% fokus på sin Champions League -semifinal.

Många tror på förhand att Atalanta kommer i princip ”ge upp” denna matchen då deras kontrakt är ”helt” säkrat (8 poäng upp på Cagliari) för nästa säsong men vi tror dock att Bergamo -laget kommer ge Rom-laget en fin match (att Lazio ger 1.80 borta är en helt annan diskussion).

Italien / Serie A – Matchstart kl 15:00

Atalanta v Lazio, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Atalanta v Lazio 1-1

You must be logged in to post a comment.