Härligt med vinst igår på Serie B speltipset i matchen mellan Padova-Brescia till fina oddset 2.05 och bloggens portfölj steg med +5.25 units (netto).

Oddset på Ängelholm är högt av två anledningar, laget har förlorat stort sina två sista matcher 6-0 Sundsvall och 3-0 mot Jönköping men ligger ändå på en tredje plats i Superettan på 49 poäng, två poäng efter Åtvidaberg och tre efter Sundsvall i kampen om direktplatserna till Allsvenskan 2012.

Motståndet Öster har en teoretisk chans att ta en playoff -plats men det skall mycket till, dock har laget inte förlorat på sina sex senaste Superettan -matcherna

Sverige – Superettan / Matchstart kl 15:00 & 16:00

Ängelholm v Öster, 1:an tippas till oddset 2.12 hos spelbolaget BETFAIR med insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på TV4 Sport

Skrällspel? Qviding är totalt sist i Superettan och möter ett Ljunskile som ligger i ingenmansland, matchen kan verkligen gå hur som helst och ett odds på över sju gånger pengarna lockar verkligen till spel till minsta möjliga insats (1 unit).

Qviding FIF – Ljungskile SK, 1:an tippas till oddset 7.40 hos spelbolaget BETFAIR med insatsen 1/10 units.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Grosseto är ett mycket bättre lag än Vicenza och skall vara favoriter i denna matchen men försvaret har varit sådär då man släpper in ett mål varje match och det är inte helt okej om tänkt vara med i toppen av Serie B, Vicenza ligger näst sist med bara tre inspelade poäng, tre oavgjorda matcher. De fyra senaste möten lagen emellan har alla slutat med över 2,5 mål.

Grosseto v Vicenza, Överspelet 2.2,5 mål (Asian) tippas till oddset 1.975 hos spelbolaget Unibet insats 3/10 units. till insatsen 3/10 units. Asianen innebär att du får halva insatsen tillbaka vid endast två mål i matchen.

För fler speltips och tankar om kommande matcher se spelsajten Tippa.nu

EDIT: Oddset på Ängelholm har stigit ordentligt under dagen!

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Ängelholm v Öster 3-0
    FT Qviding FIF – Ljungskile SK 1-4
    FT Grosseto v Vicenza 1-1

You must be logged in to post a comment.