En hel del intressanta fotbollsmatcher denna söndagen, vi har skickat ut analys för hela 4 matcher till er som är VIP-medlemmar (ansök) och här på bloggen tänkte vi presenter 2 matcher, från Serie A & Kvalet till Allsvenskan 2015.

Idag avgörs öde-kvalet till Allsvenskan 2015, Gelfe har ett 3-1 resultat att gå på inför kvalets andra match, det innebär att Ljungskile måste framåt och göra flera mål, och även om inte Gefle kommer köra någon tokoffensiv så lär Ljungskiles försvar öppnas desto längre tid det tar för dem att göra mål och skulle Gelfe göra första så lär spelarna i bortalaget få det tungt mentalt att man måste göra minst 3 mål, därför är Asian 1:an intressant till oddset 1.90 på halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat. 5/10 units är investeringen på det.

OBS, det är den sista matchen som kommer spelas på Strömvallen innan Gefle får ny hemmaplan, alltså kommer Sverige äldsta arena (i nuläget) att pensioneras, hoppas att alla hemmaspelare vill få ett bra minne med sig från arenas sista match.

Matchen på Sicilien mellan Palermo-Udinese är rätt speciell och svårt att använda historisk data/statistik att gå på då det är flera faktorer/variabler inför dagens match, Palermo är favoriter (2.05) men lite väl stora om ni frågar oss även om Udinese (3.60) saknar sin mest tongivande (poängspelare) Antonio Di Natale.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Palermo som kom upp från Serie B har blandat och givit, varit ojämna men idag har verkligen chans på 3 pinnar, men marknaden verkar vara för säkra på att laget kommer hålla nollan för att inte motståndarnas poängkung är med

Oddset på raka överspelet ö2.5 (2.25) är det näst högsta i dagens Serie A -omgång (bara matchen Chievo-Cesena har högre 2.50), vi tycker därmed att Asian-varianten 2.2,5 med halva insatsen tillbaks vid 2 mål till oddset 2.025 är spelbart och godkänt till 3/10 units.

Sverige – Kval till Allsvenskan 2015 (match 2:2) / Matchstart kl 14:30

Gefle v Ljungskile SK, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Palermo v Udinese, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.025 hos till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Gefle v Ljungskile SK 1-0
    FT Palermo v Udinese 1-1

You must be logged in to post a comment.