Roma och Adem Ljajic gjorde vår kväll igår när han gjorde 2-2 målet i den 92 minuten och vi kunde inkassera +7.00 units (netto) till vår bettingportfölj på Tippa.nu. För er som missat så är statistiken uppdaterad för årets portfölj 2014/15 se här eller på första sidan (vänstra spalten.

Så ny dag, nya möjligheter.. Vi har två speltips & odds från Serie A & La Liga denna bettingsöndag. Vi börjar med spelet som vi värderar högst och det som har tidigast spelstopp, Parma-Lazio. Bottenlaget Parma (ger 3.60 på rak vinst, äntligen har de fått rätt odds efter klart under-odds de senaste omgångarna) tar emot liga-7:an Lazio.

Här måste vi erkänna att den raka 1:an är intressant då det såg ut som Parma hade god kontakt och även tog över matchen efter sin snabba kvittering (1-1) borta mot Palermo, sen kom utvisningen och ytterligare en förlust på kontot, men helt klart var laget med.

Lazio’s senaste hemmamatch mot Chievo var rent sagt bedrövlig, en 0-0 historia och romlaget kändes inte tillhöra toppskick i Serie A. Vi ”fegar” lite med överspelet 2.5 mål istället för den raka 1:a, men är nästan säkra på att Parma kommer skapa problem rejäla problem för Lazio. Över 2.5 mål i matchen spelas till oddset 1.975 hos spelbolaget till insatsen 6/10 units.

Sent på söndagskvällen (kl 21:00) tar Granada tar emot ValenciaLos Carmenes, vi tycker att oddset på ”Båda lagen gör mål i matchen” är intressant då Valencia har haft svårt att hålla nollan i sina senaste matcher (4 av 5 senaste har laget släppt in mål) och då vinklar vi spelet mer till om vi tror att Granada som kommer från 1-0 seger mot Cordoba som i sin tur tog en fin skalp på lördagskvällen borta mot Athletic Bilbao. Vi räknar med att Valencia gör mål så därför tycker vi att oddset 2.10 till låg insats är intressant på att BÅDA lagen nätar i matchen.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Parma v Lazio, över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos till insatsen 6/10 units

Spanien – La Liga / Matchstart kl 21:00

Granada v Valencia, Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos till insatsen 3/10 units

  1. admin skriver:

    FT Parma v Lazio 1-2
    FT Granada v Valencia 1-1

  2. hajjroller skriver:

    Ryggig form, hoppas det fortsätter!

You must be logged in to post a comment.