Succé igår för vårt speltips från Allsvenskan att Helsingborg skulle göra minst 3 mål i matchen mot Gefle till det fina oddset 2.75, matchen slutade hela 5-1 och +7.00 units (netto) till vår bettingportfölj här på Tippa.nu.

Vi hämtar söndagensbetting från Italien och Serie A, på pappret en intressant match mellan Palermo och Inter, där laget från Sicilien slåss för sin överlevnad då laget ligger precis under strecket. Inter har haft en medioker säsong och laget slåss om Europa plats, som det ser ut nu luktar det Europa League men klubben har ju främst Champions League som målsättning men då måste det bli tre pinnar idag.

Matcherna mellan Palermo och Inter brukar vara målglada, 5 av de 6 senaste mötena har slutat med minst 3 mål. Oddset på dagens överspel är några punkter högre än vad vi förväntade oss och då ger vi det grönt ljus och håller oss till en 5 units insats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Premier League bjuder på en intressant match mellan Arsenal-Manchester United där hemmalagets odds är intressant då de slås för Champions League plats och United är redan klara ligavinnare, sen kan vi nog förvänta oss en ordentlig islossning från Chelsea hemma mot Swansea dock är inte oddsen riktigt med oss där. Följ vår livebetting in vår grupp på Facebook, har du inte ”gillat” oss än så är det tid att göra det nu direkt! –> HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Palermo v Inter, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Palermo v Inter 1-0

You must be logged in to post a comment.