Kort summering av gårdagen, ett av två speltips satt här på spelbloggen, överspelet i Serie B satt med riktig god marginal då matchen slutade hela 3.3. Desto sämre var att inte Osasuna lyckades göra mål på Valencia (0-1) då vi hade spelet BLGM i den matchen, summa summarum backade vi -2.5 units. Det var ett tag sen vi backa och hoppas att vi redan är på plus när vi summerar denna bettingdag.

Vi hämtar två rekar från Premier League och ett bet från Serie A denna bettingsöndag, Alla tre speltips vi kommer att tippa i vår portfölj är överspel där stormatchen mellan Manchesterklubbarna är den med lägst insats (3 units) och högst odds (3.10). Andra matchen vi hämtar från England är den mellan Everton-Tottenham som vi anser va spelbar från 1.80 och uppåt.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I Italien kör vi ångestmötet i botten av Serie A då det är intressant ur bettingperspektiv då oddset ligger på höga 2.025 för spelet över 2.5 mål i matchen. Historiskt sätt blir mer över än under i dessa kamper, ingen vi lägger allt för stor viktigt vid men kanske värt att nämna. Genoa är knappa favoriter, inget fel i det då de har visat upp ett bättre spel än Pescara och haft lite väl oflyt med resultat, inget av lagen har speciellt vasst försvar därför tror vi matchen kan övergå till en chansrik tillställning.

För de som missade 13 rätt på Stryktipset igår (lördag) finns chans för revansch, Europatipset  hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från den italienska, spanska, tyska och franska -ligan  spelstopp kl 14:59, om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!.

PS: Hjälp oss att sprida information om vår spelblogg och gå med på Facebook genom att joina HÄR.

England – Premier League / Matchstart kl 14:30 & 16:00

Manchester City v Manchester United, Över 3,5 mål i matchen tippas till oddset 3.10Unibet till insatsen 3/10 units

Everton v Tottenham, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.875 Unibet till insatsen 4/10 units

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Pescara v Genoa, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset hos Unibet till insatsen 5/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Manchester City v Manchester United 2-3
    FT Pescara v Genoa 2-0
    FT Everton v Tottenham 2-1

You must be logged in to post a comment.