Lyckad lördag för oss då Manchester United slog Leicester med handikapp(3-1) och stormötet mellan Chelsea-Manchester City slutade 1-1, oddsen 1.90 & 3.40 genererade oss +11,1 units (netto) till portföljen.

Söndagens betting ser inte alls lika intressant ut på förhand även om dagen bjudit på Australien Open – final och senare i eftermiddag är det Handbolls-VM final mellan Qatar och Frankrike, dock inget vi pre-bettar.

Som vi nämner ovan så kommer det bli låg aktivitet för oss denna bettingdag men det finns ett Serie A -speltips, odds som vi vill dela med oss av och det är mötet på Stadio Olimpico mellan Torino-Sampdoria, där hemmalaget vaknat till på slutet och 5’e placerade Sampdoria har vacklat lite formmässigt, vi tror ju att laget och Mihajlovic har haft sina glansdagar, laget har 2 vinster på senaste 7 matcherna och då mot Parma & Empoli.

Även fast historiken talar för jämn, målfattigt och förmodligen en kryss-historia så tror vi att hemmalaget har stora chanser att knäppa alla 3 pinnar.

Torino’s facit på de 7 senaste är 3 3 1 och det är helt klart spelvärt att tippa det Asiatiska-handikappet på 1:an till oddset 1.90 till lite lägre insats (4/10 units)

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Torino v Sampdoria, 1:an tippas som Asian-handikapp (-0,-0.5) till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Torino v Sampdoria 5-1

You must be logged in to post a comment.