Den 88’e minuten blev avgörande för bloggen i båda matcherna igår West Ham vann sin kvalmatch (2-1) till Premier League och Bayern tappade sin 1-0 ledning och Champions League -bucklan. Det var längsen jag påpeka att man bör alltid ”hedga” ut sina spel om man kan, som igår tex när Bayern gjorde målet 83 minuten kunde man få 10-15 gånger pengarna på en bokning av dem, alltså på spelet X2. För 0,5-1 units hade hela bettet varit safe, det är omöjligt för bloggen att göra det då den är statisk men för er som har tillgång och följer era bets är det ett måste!, alla göra det även spelbolagen. Det är här spelbolaget  BETFAIR är totalt överlägset att använda, man behöver gå in med nya pengar utan man handlar av från sitt ursprungliga spel/bet, testa BETFAIR och få 250 kr gratis vid registrering HÄR!.

Sista spännande -matchen från Italien denna säsongen om man bortser från Serie B och de lägra divisionerna som avgörs idag kl 15;00, Coppa Italia -match eller som vi säger på svenska Italienska cupen spelas i Rom på Olympia Stadion därmed en neutral plan för de båda lagen. Juventus är favoriter att ta hem sin andra titel för denna säsongen och ger runt 2.00 i odds på spelmarknaden. Inhemska cuper är riktigt lurigt att tippa och därmed håller jag mig till max-insatsen (4 units) då man inte kan förutspå startelvorna och motivation hos spelarna då titeln inte väger tungt och spelarna är slitna efter säsongen. Napoli har inte tagit någon titel i år, misslyckade med att slå ut Chelsea i Champions League och missade cl-platsen i ligan så det skulle vara en riktig klen tröst för dem att ta hem Coppa Italia ikväll.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det är Alessandro Del Pieros sista match för Juventus och det kan vara Ezequiel Lavezzis i Napoli lika så.  Det är stor sannolikhet att Edinson Cavani kommer leta efter ny klubbadress i sommar, så det är många personer som vill avsluta säsongen snyggt, tror det kommer bli en fartfylld -match med mycket chanser och mindre bra försvarsspel, tror på många mål och när oddset på ”båda lagen göra mål” låg på fina 1.80 i odds testas det till 4 units.

Italien – Italienska cupen – Final / Matchstart kl 21:00

Juventus v Napoli, Båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds på TV10.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Juventus v Napoli 0-2

You must be logged in to post a comment.