Lördagsbettings utfall blev som vi hade tänkt oss, vinst på båda matcherna och därmed plussade vår portfölj med +8.55 units (netto).

Söndagen ser intressant ut med en hel del intressanta matcher runt om i Europa och Sverige, när ni läser detta inlägget så skall alla VIP- medlemmar fått sina analyser och spelbara-odds i sin inkorg.

Norrköping tar emot Helsingborg på Nya Parken där HIF fick en halvmatch mot Djurgården på grund av dödsfallet och Norrköpings premiär började bra i den första halvleken men under 10 minuters period i den andra halvleken punkterade Häcken dem med två snabba mål.

Helsingborg är favoriter att vinna till oddset 2.30 enligt marknaden, inget som lockar oss till spel då vi tror att Norrköping (3.20) kommer att kunna ”skrälla” här. Överspelet faller oss i smaken mer till 2.025 hos spelbolaget Unibet.

Everton tar emot Arsenal i den tidiga Premier League -matchen (14:30), lagen möttes för ca 1 månades sen och då vann Arsenal med hela 4-1 i FA-Cupen på Emirates, idag är Everton favoriter på sin hemmaplan till oddset 2.60. Båda lagen jagar Champions League -platser så vi ser inget fel i att testa hemmalaget till en (låg) investering på 3 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 15:00

Norrköping v Helsingborg över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.025 hos till insatsen 5/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 14:30

Everton v Arsenal, 1:an tippas till oddset 2.60 hos till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Norrköping v Helsingborg 2-0
    FT Everton v Arsenal 3-0

You must be logged in to post a comment.