Vinnar-stimmet verkar sitta i för oss här på Tippa.nu och vi kan konstatera att det fjärde raka bettet satt igår när det blev ”över ö2.5 mål” mellan Fulham-Southampton. Efter att ha kollat igenom söndagslistorna har vi fastnat för följande spel:

Oddset på överspelet (ö2.5) mellan Chievo-Lazio ger skyhöga 2.40 och Asianen över 2, 2.5 mål finns till oddset 2.15, vi gillar matchen även fast Chievo inte är världens gladaste lag på göra mål framåt har spelet framåt varit hyfsat och när de flygande åsnorna har hemmabana plus att Lazios försvarspel funkat tveksamt i flera matcher denna säsongen tycker vi att Asian-oddset är helt klart spelvärt till oddset 2.15 med en insats på 4 av 10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Andra speltipset för dagen är också från Serie A och mötet mellan Atalanta-Napoli, där vi tycker att spelet båda lagen göra mål i matchen (BLGM) är intressant, till oddset 1.80, det är precis vad spelmarknaden kan erbjuda oss nu och därför slår vi till, därför avråder vi för spel under oddset 1.80. Napoli har gjort mål i sina 5 senaste matcher däremot Atalanta har misslyckats 2 gånger och båda de gånger har matcherna spelats på bortaplan, hemma är laget starkt och ser man enbart på en tabell av hemmamatcher ligger Atalanta på en 6’e plats i Serie A och det är inget dåligt facit att ha från hemmaplan.

Tankar om Derby D’Italia mellan Juventus och Inter känns inte så hett på förhand på grund av Inters dåliga facit den senaste tiden med endast 1 vunnen matchen på deras 10 senaste, Juventus odds för att vinna är alldeles för lågt, under 1.50, Inter odds kan kännas lockade men det är för dåliga att kunna störa Juve på hemmaplan och över 2.5 mål i matchen ger blyga 1.60-1.65 när vi skriver detta inlägg, så vi nöjer oss med att titta på matchen utan att tippa.

PS: På måndagskvällen har vi en stormatch mellan Manchester City- Chelsea i Premier League som vi endast kommer skicka ut spelanalys till vår VIP-  medlemmar här på sidan, så har ni ännu inte signat upp er kan ni göra det HÄR! och invänta er tur för insläpp.

PS2: Har ni två tv’s eller kan köra en stream på datorn bör ni inte heller missa Derby della Lanterna på måndagen mellan Genoa-Sampdoria.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Inter v Napoli, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Chievo v Lazio , Över 2, 2.5 (Asian) mål i matchen tippas till oddset 2.15 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Inter v Napoli
    FT Chievo v Lazio 0-2

You must be logged in to post a comment.