Dagens speltips är de sista rekarna för portföljen 2014/15, blev lite utdragen säsongen då vi kört nästan hela augusti ut p.g.a resor å dylikt. Statistik och en kort analys kommer redovisas för den gånga perioden och publicerar likt åren innan, sen startar vi på portföljen 2015/16.

Stormöte i Rom mellan Roma-Juventus, en tidig seriefinal? , vi här på Tippa.nu har Roma som 2015/2016 Scudetto segrare före Juventus men ikväll vågar vi inte spela på dem (den raka 1:an) utan väljer Asian-överspelet som ger hela 2.10 med halva insatsen tillbaka vid 2 mål. Raka överspelet ö2.5 – 2.35 pengarna är dagens bäst betalande överspelet av de 8 Serie A -matcherna som spelas ikväll. Asian-överspelet finns att spela hos spelbolaget Bethard.

Spännande och se vem som kommer att lägga slag på sändningsrättigheterna för spanska La Liga och italienska Serie A -fotbollen för som det ser ut nu så finns det fortfarande inte tillgängligt för de svenska hushållen. Kan vara taktiskt att dra ut på det ?, vissa spekulerar i att bolagen sparar pengar inför Premier League -rättigheterna som skall tecknas på nytt nästa år ?, hur som helst så är det synd att vi inte kan få in det i marknätet men som tur är så stremas som oftast ALLA matcher

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Roma-Juventus, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.10 hos till insatsen 5/10 units

  1. admin skriver:

    FT Roma v Juventus 2-1

You must be logged in to post a comment.