Marginalerna var inte på vår sida igår och det blev ingen kassasuccé för våra speltips, med facit i hand var det ganska så kluriga resultat igår och inte konstigt att det var fina odds på matcherna, för övrigt var det väldigt mål snålt i Premier League. Idag blir det mest ett ”säkert” asian-speltips till ett riktigt bra odds enligt mig från Serie A.

Atalanta tar emot Parma på Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Atalanta har inte förlorat på de 5 senaste matcherna mot ett Parma som inte på sina 5 senaste matcher. Well Parma har spelat mot riktigt bra lag som Napoli, Roma, Juventus osv men blir ändå inga 3 poäng idag. Väljer asianen före den raka 1:an på grund av att det skiljer endast 15 punkter då raka spelet ger endast 2.05 i odds på Unibet

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Atalanta v Parma, 1:an tippas som asian 0,0.5 till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet med insatsen 5/10 units. Asianspelet innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat.

Är det dags att bli ensam vinnare med 13 rätt på EUROPATIPSET hos SVENSKA SPEL?, lägg din rad HÄR! var med och spela om miljonerna, spelstopp kl 14:59.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Atalanta v Parma 1-1

You must be logged in to post a comment.