En liten sammanfattning av gårdagens spel, två (båda våra överspel) av tre speltips satt och vår fond steg med +7.30 units (netto), då de två tyngre  på 6 respektive 4 units spelen satt, boomen blev på 3 units då Sevilla torskade hemma.

Vad står på dagens fotbolls-agenda då?, Chelsea håller på att förlora klubbslags-VM finalen mot  Corinthians, stormöte mellan Zlatans-Paris SG och Lyon om vem som skall toppa Ligue 1 efter kvällen, PSG betalar runt 1.60 i odds för vinst, någon kan tycka att det är bra med tanken på problemen i Lyon men vi hoppar helt över det spelet. När vi botaniserat genom oddslistorna hittar vi inte mycket roligt för dagen med några undantag, många storfavoriter som har hemmaplan och som vi har svårt att gå emot.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Från Serie A plockar vi 1:an (Asian) i matchen mellan Genoa-Torino till höga 2.15, visst Genoa har inte tagit allt för många poäng men det har verkligen inte Torino heller gjort, och spelet ser riktigt bra ut i mellan åt, och ”ett halv-förlust” spel till det oddset måste bara testas till 5 units.

England – Premier League / Matchstart kl 14:30

Tottenham v Swansea,  Tottenham att göra över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 3.15 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Genoa v Torino,  1:an tippas som 0,-0.5 (Asian) till oddset 2.15 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units. Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  1. admin skriver:

    FT Tottenham v Swansea 1-0
    FT Genoa v Torino 1-1

You must be logged in to post a comment.