Två händelserika Champions League dagar med underhållande matcher och bra utfall för oss här på Tippa.nu -bloggen (2 av 2 speltips inkasserade). Europaspelet avslutas denna veckan med Europa Leagues sextondelsfinaler, turneringen som knappt något storlag satsar på även fast de har stor chans att vinna den, allt handlar om pengar och hur man prioriterar sitt ligaspel.

Enligt världens största oddsbörs är dessa fyra lagen favoriter till att ta hem titeln 2012/2013 i Europa League: Atl Madrid (7,4) Chelsea (7,6) Inter (15,0) Tottenham (15.5). Siffrorna i parentesen anger lagets nuvarande odds för titelvinst.

Av dessa 16-matcher är det en vi har fastnat för mer då den sticker ut oddsmässigt och det är matchen mellan Borussia Mönchengladbach-Lazio på Borussia Park. Båda lagen har en fin UEFA Cup/Europa League historik i bagaget så det är inga uppstickare vi pratar om utan rutinerade europalag.

Kommer bli en kokade-match där Lazio kan eventuellt åka dit med inställningen att få med sig en pinne och ligga på kontring, Mönchegladbach har ett ungt lagt som kommer sats framåt och det kan bli åka av för italienarna om de inte är med från början. Raka oddset på hemmaseger ger 2.30 i skrivande stund. Över 2, 2.5 (Asian) mål i matchen betalar 1.85 i odds, vi tycker att det är helt klart spelvärt till det oddset och lägger spelet i vår bettingportfölj till insatsen 5 av 10 units. Asianen betalar tillbaka halva insatsen vid enbart 2 mål i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” vår Facebookgrupp för att se våra senaste uppdateringar kring speltips & odds -> Gilla oss nu!

UEFA Europa League – Sextondelsfinaler / Matchstart kl 21:05

Borussia Mönchengladbach v Lazio, Över 2, 2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till 5/10 units.

 1. admin skriver:

  FT Borussia Mönchengladbach v Lazio 3-3

 2. Tipparn skriver:

  Bra Lirat! Men lägger ni aldrig maxlir? eller åtminstone mer än 6 units? 🙂

 3. Fotbollstradaren skriver:

  Hade spelet publicerats lite tidigare så hade jag definitivt ryggat! Men får vara på alerten och besöka bloggen lite senare på kvällen istället.

  Ska bli spännande och se vad ni hittar för värdespel i det enorma helgutbudet 🙂

You must be logged in to post a comment.