Gårdagen slutade med att Viktoria Plzen vann över ett b-betonat Atlético Madrid med 1-0 och vårt hemma-odds till 2.60 satt riktigt fint, dock klara bara danskarna att få 1-1 trots ett tidigt kort i andra halvek för Stueau Bukarest. Summan av våra två spel igår blev +3.40 units (netto) får ses som klart godkänt med tanken på att vi bommade ett av spelen i Europa League.

Ettan mot sjuan i Serie B möts i matchen Sassuolo-Modena, vi hade överspelet i Bari-Sassuola förra lördagen då den galna matchen slutade 3-3, ikväll så tror vi mycket på att serieledarna Sassuolo löser tre rätt enkla pinnar på hemmaplan, historiskt sätt är ett oavgjort resultat det vanligast förekommande lagen i mellan, dock har kvalitétskillnaden ökat mellan lagen och 1:an spelas till låga insats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I kvällens La Liga -möte tycker vi det är lite konstigt att Sevilla är odds-favoriter på bortaplan med den dåliga formen laget har och avstängningar/skador truppen har. Överraskade var att överspel 2.5 mål i matchen gav över 2 gånger pengarna, helt givet spel strax under medel-insats.

Vi ber om ursäkt för att vi publicerar detta inlägget så sent på kvällen, men det är ca 1 timme kvar till avsparken i Serie B -matchen och 1,5h till La Liga -mötet mellan Espanyol-Sevilla.

Vi återkommer med helgens bäste speltips senast vid lunchtid imorgon.

Italien – Serie B / Matchstart kl 20:45

Sassuolo v Modena, 1:an tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 21:30

Espanyol v Sevilla, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.075 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Sassuolo v Modena 2-0
    FT Espanyol v Sevilla 2-2

You must be logged in to post a comment.