Utfallet för Tippa-bloggen gick väl igår då 2/2 bets satt i Champions League -fotbollen och vi dunka in +8,7 units (netto). Mängder av fotbollsmatcher ikväll runt om i Europa och nu är det cirka två timmar till spelstoppet kl 21:05 i de ”sena” Europa League -matcherna.

Efter en noga botanisering hittade vi vårt odds och speltips för kvällen, den kroatiska klubben HNK Rijeka med Matjaz Kek bakom spakarna tar emot ett halvskadat Lyon på Stadio Kantrida.

Helgen var inte lyckad för fransmännen då laget fick tunga skador på Anthony Lopes, Maxime Gonalons och Yassine Benzia. Första mötet laget emellan slutade med en 1-0 vinst för Lyon. Vi tror att hemmalaget har stor chans att vinna, speciellt i den formen man har på hemmaplan och hur ojämna Lyon har varit, marknaden har satt ett odds mellan 2.90-3.00 på en hemma-seger med andra ord är fransmännen knappa favoriter till seger (2.60-2.70).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Rijeka är ett starkt hemmalag och ligger trea i den inhemska ligan efter storlagen Dinamo Zagreb och Hajduk Splitt. Vi vet att laget kan göra underverk då man slog ut Stuttgart i kvalet till UEFA Europa League.

Ikväll är det sista chansen för kroaterna att hänga på resten av lagen i grupp I då man enbart har 1 poäng inspelad på 3 matcher. Gruppen leds av Betis och Lyon på vardera 5 poäng.

Vi kommer testa 1:an på Rijeka i en Asian (0,-0,5) som ger oss halva pengen tillbaks vid ett oavgjort resultat i matchen till oddset 2.35 hos spelbolaget Unibet till en insats av 4 av 10 units.

UEFA Europa League – Grupp I / Matchstart kl 21:05

HNK Rijeka v Lyon, 1:an tippas som Asian (0,-0,5) till oddset 2.35 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT HNK Rijeka v Lyon 1-1

You must be logged in to post a comment.