När det är sommartider blir det lätt att vi inte bloggar på dagar eller vecka då utbudet är som de är, men vi och andra läsare slänger ut även rekar i vår Facebook-grupp om vi hittar något med kort varsel som är värt att tippa även uppdateringar från bloggen publiceras där, har ni ännu inte besökt vår grupp gör det HÄR!.

VM-kval-reken vi hade på Danmark blev ganska löjlig med facit i hand, kan varit vår sämsta under vår 5-åriga historia.

Några matcher från Allsvenskan och Superettan på kvällens agenda, vi tycker IFK Göteborg är allt för stora favoriter hemma mot DIF då det finns avbräck och oddset på 1.60 för hemmaseger är för svagt för spel då det finns flera avbräck i blåvitts trupp, där tycker vi att överspelet (ö2.5) kan var mer av intresse då odds kring 2.10-2.15 har erbjudits av börsen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Matchen mellan Kalmar-IFK Norrköping faller oss mer i smak, där överspelet (ö2.5 mål) i matchen ger 1.975 i odds hos spelbolaget Unibet, det ger vi grönt ljus åt och läger det som vårt huvudspel med en 6/10 units insats.

Andra matchen vi spelar för kvällen hämtas från Superettan där bottenmötet mellan Jönköping Södra och ”satsande” Brage skall spelas på Stadsparksvallen, Brage har läckt som ett såll de två senaste matcherna men kan dock bättre skall sägas och Jönköping haft det kämpigt framåt, båda lagens form är en stor pil neråt. Vi tror på chans rik match med mycket målchanser åt båda hållen!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Kalmar v IFK Norrköping, Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:00

Jönköping Södra v Brage, Över 3.5 mål i matchen till oddset 2.75 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Kalmar v IFK Norrköping 2-2
    FT Jönköping Södra v Brage 4-0

You must be logged in to post a comment.