Det var nästan en vecka sen vi uppdaterade spelbloggen, dock har vår vip-medlemmar varit med på två cup-speltips i veckan där båda suttit till fantastiska odds (Arsenal Över 3,5 mål i matchen till 5.80 mot West Ham och 3.40 på att Malaga skall göra över 1,5 mål mot Barcelona i Copa del Rey) dessa två spel. Alla kan ansöka (HÄR) för medlemskap på Tippa.nu men det är ett kösystem och det kan ta tid att bli insläppt men det är gratis och söka.

Så vad tror vi om denna bettingdag, Parma-Napoli i Serie A känns som en riktig godbit ur bettingperspektiv då över (asianen) 2,2.5 mål ger fina 1.80 i odds. Den raka 2,5 mål-linjen betalar 2.075 även den känns bra men vi gillar asianen ändå bättre så det blir över medel på det spelet till 6 units.

Det andra tipset är även det från Serie A och ”bottenmötet” 15:e mot 17:e plats, Sampdoria mot Pescara har och kommer även idag bjuda på mycket ångest-fotboll med tanken på placeringarna i tabellen för de båda, vi tycker att sannolikheten att båda lagen gör mål i denna matchen är större än 50% därför väljer vi att tippa på ”Båda lagen göra mål i matchen” till oddset 2.00 till 4 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi hade tänkt att reka överspelet i Engelska FA-Cupen mellan Leeds och Tottenham men nu har vi sätt hur oddset sjunkit mer och mer därför väljer vi att bara följa matchen under liven, dock inga bets på den för vår bettingportfölj.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00 

Parma v Napoli, Över 2,2.5 mål (ASIAN) tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Sampdoria v Pescara, Båda lagen göra mål till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid endast 2 mål i matchen.

  1. admin skriver:

    FT Parma v Napoli 1-2
    FT Sampdoria v Pescara 6-0

    (FT Leeds v Tottenham 2-1)

You must be logged in to post a comment.