Premier League börjar lida mot slutet och nu börjar det bli intressant att se om motivationen hos ”klara” lag är den samma som de ”krigande” lagen, vi har valt matchen mellan Aston Villa-Everton, där just hemmalaget är det ”krigande” laget med bara 2 poäng från nedflyttning och 1 match mer spelad jämfört med 18:placerade Sunderland.

Många tror att Aston Villa skall ta detta enkelt då de har mycket mer att spela för, vi är inte riktigt helt övertyga om det, kan FA-Cup -finalen eller Everton’s goda form störa dem i jakten på ett nytt kontrakt? Vi väljer överspelet före 1×2 -alternativen.

Mötena mellan just Aston Villa-Everton brukar vara målrika, 18 mål har gjorts på de 5 senaste mötena, snittet är 3,6 mål, 4 av 5 matcher har slutat med ”över 2.5 mål” i matchen.

Därför tycker vi att oddsetasian-överspelet 2. 2,5 mål i matchen till oddset 1.90 gånger är ett fynd enligt oss, halva insatsen betalas tillbaks vid endast 2  mål i matchen. Vi investerar 6 av 10 units på detta speltips från Premier League hos spelbolaget

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Aston Villa v Everton, Över 2. 2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Aston Villa v Everton 3-2

You must be logged in to post a comment.