Gick trögt igår för oss, succén uteblev och för gårdagens VIP-spel som var Espanyol göra över 1.5 mål i matchen till 5.50 gånger pengarna. Vi hade lite på känn att det kunde vara lurigt igår (lördag), Milan vann enbart med uddamålet mot Udinese, Liverpool som var storfavoriter fick bara ett kryss med sig, Barcelona lyckades inte göra mål på bortaplan mot Osasuna. Manchester United fick bara 1-1 hemma på Old trafford. Atletico Madrid som gav bara 1.70 mot Espanyol torska även dem, 1-0. Många favorit-odds i de större ligorna som inte höll för trycket igår.

Blir bara ett speltips från oss här på spelbloggen och ett Europastryk -system hos Svenska Spel som vi delar med oss av våra stryk -”värden” för våra VIP-medlemar (ansök). Känner att du är i form för att pricka alla de 13 matcherna? Matcher från Allsvenskan, Premier League och Serie A på dagens kupong!. Direktlänk till kupongen och din kamp för ALLA rätt! -> Lägg din kupong!

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Toppmötet/hatmötet denna omgången mellan Firoentina-Juventus får ursäkta, vi kommer hålla våra kära units investerade på annat håll i Italien, nämligen i SassuoloStadio Alberto Braglia. Bologna kommer med usel form även så hemmalaget (Sassuolo) dock finns det glimtar i spelet mot topplagen som vår oss att tro att detta kan bli en kul och svängig match, historiskt sett har de mött varandra två gånger och slutat med överspel båda gångerna.

Lagen ligger sist, respektive näst sist i Serie A, med 21 och 20 insläppta mål var, i snitt 3 per match, och 7 resp 8 framåt alltså 1 i snitt per match. Vi tycker att oddset på över 2.5 mål till oddset 1.95-2.05 är riktigt intressant då det är rent sagt två Hawaii-lag som möts men noll försvar. Under 1.90 är inte detta spelet intressant!. Ryktas om att Pioli skall fortsätta med sin 3-backslinje och det är positivt för vårt överspel. Insatsen är över medel 6/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Sassuolo v Bologna, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Sassuolo v Bologna 2-1

You must be logged in to post a comment.