Ikväll skall det avgöras om Malmö FF skall ta sig till gruppspelet i Champions League eller om det blir Europa League, efter första mötet är det fördel Celtic då skottarna vann första kvalmatchen med 3-2. De som har följt Malmös CL-äventyr innan vet att laget är experter på att ta sig tillbaks in i matcher när de är som mest uträknade. Det gäller att man inte öppnar matchen lika dåligt som man gjorde det sist då de var en mardrömsstart och kunde lika väl stått 4-0 efter 30 minuter.

Malmö FF måste vinna matchen ikväll oavgjort räcker inte, därför hoppas vi på en underhållande match med ett offensivt Malmö FF där laget förhoppningsvis inte blir helt paralyserade om de skulle göra 1-0 tidigt i matchen. Ytterst tveksamt om Celtic kommer att bevaka sin 3-2 vinst från första matchen därför tror vi att även dem kommer va aggressiva framåt då de släppte 2 mål på hemmaplan.

Vi investerar i ett specialspel som finns hos spelbolaget där Malmö FF måste vinna och att de blir ö2.5 mål i matchen till oddset 4.00 gånger pengarna till en låg insats på 3/10 units.

Champions League  – kvalmatch (2:2) / Matchstart kl 20:45

Malmö FF v Celtic, Malmö FF & ö2.5 mål i matchen tippas till oddset 4.00 hos till insatsen 3/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Malmö FF v Celtic 2-0

You must be logged in to post a comment.