Detta är sista inlägget för spelåret 2012 då redaktionen är ständigt på resande fot så lägger vi ut speltips för både  helgdagarna direkt, men håll till godo vi är redan tillbaka i januari då Premier League inte tar något break.

Många intressanta matcher denna helgen i England, ur flera perspektiv då det finns flera variabler som spelar en viktigt roll nu när lagen är så hårt matchade med det tuffa spelschemat som råder under jul och nyår.

I matchen Reading-West Ham som spelas på lördagen (idag) har vi en liten kommentar på att oddset på  tvåan förvånar oss att det kan vara så ”lågt” därmed favoritoddset i matchen. Vi tycker att West Ham blandar och ger, mest det första, laget har gjort 5 mål framåt på bortaplan. Reading är dock ett jäkligt lurigt hemmalag och riktigt bra på att kryssa (speciellt hemma). Bli inte lurade av eventuella konstig oddssättning på Hammers här.

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från både Premier League och Championship  spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

Vårt speltips på lördagen blir från matchen Fulham-Swansea där vi tycker att oddset på över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 är helt spelbart, två lag som kommer från oavgjorda (i onsdags) med ganska så medioker form, då Fulham ligger på 14:e plats på 21 pinnar och Swansea på 9:e plats och 4 fyra mer inspelade poäng. Insatsen stannar dock på 4 units för detta bettet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Glöm inte registrera er –> HÄR för att bli medlemmar på Tippa.nu (gratis) och få livebetting-tips och annan värdefull information direkt in din privata inkorg, listan är full för tillfället men vi väljer in selektiv medlemmar hela tiden.

På söndagen bjuder Premier League på två spännande fotbollsmatcher Everton-Chelsea och QPR-Liverpool sport och oddsmässigt då BÅDA överspelen ger fin avkastning, dock faller matchen på Goodison Park oss bättre i smak, oddset på att båda lagen gör mål ligger på låga 1.65 i skrivandes stund och med tanken på att det är sämre spelvärde på den typen av bets så är det inget allternativ. Chelsea kommer från en 1-0 seger mot Norwich på Boxingday, Everton tog Wigan hemma med 2-1. Brukar vara jämt i dessa matcher men det som talar emot att det skall bli målsnålt är att Chelsea har kommit riktigt igång med sitt målskytte om man bortser till senaste kampen och The Toffees gör och släpper i mål i stort sätt i varje match.

Tippa.nu önska alla läsare ett Gott nytt år och kommer påminner att det kommer redovisa ett  halvårs resultat för vår bettingportfölj den första veckan 2013.

England – Premier League / Spelstopp kl 16:00 (Lördag 29/12)

Fulham v Swansea, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

England – Premier League / Spelstopp kl 13:30 (Söndag 30/12)

Everton v Chelsea, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

You must be logged in to post a comment.